Despre noi

Coralis Logexped este o firma cu profil de transport de marfuri. Oferim cele mai calitative servicii de transporturi interne si internationale, situandu-ne pe locurile fruntase pe piata de transport din Romania. Misiunea noastra este foarte clara, aceea de a va transporta in cele mai bune conditii toate tipurile de marfuri existente.


Misiunea noastra:

Obiectivul nostru: locul 1 in Romania.

Suntem foarte organizati si lucram numai pentru dumneavoastra. Ne adaptam schimbarilor pietei de transport intern si international si abordam cu mare atentie toate cererile primite, pentru a va transporta marfa in cele mai bune conditii.

Clientii nostri:

Cautam clienti de succes.

Anticipand nevoile logistice ale clientilor nostrii, reusim sa fim mereu cu un pas inainte. Avem si oferim solutii reale, prompte si eficiente pentru toti partenerii. Optimizam cheltuielile si astfel obtinem cel mai bun timp de tranzit.

Cum procedam:

Atentie sporita la procedurile de lucru.

Cu totii stim ca timpul este foarte pretios pentru afacerea noastra si de aceea avem reactii rapide in luarea decizilor importante. Fiind profesionisti, avem imaginea de ansamblu a actiunilor noastre si calculam in cel mai mic detaliu cererea dumneavoastra de transport marfa. In acest mod, aveti garantia calitatii serviciilor oferite.

Logistica functioneaza:

Punem toate rititele in miscare.

Suntem foarte perseverenti. Avem resurse nelimitate si inaintam in viitor cu experienta dobandita in trecut. Strangem informatii si le procesam, asfel incat de la transport la transport sa fim mai buni.

Dezvoltare:

Ne upgradam permanent.

Invatam si ne dezvoltam permanent. Acumulam fiecare informatie semnificativa pentru acest domeniu de activitate. Ne adaptam pietei din Romania si suntem la curent cu toate detaliile acesteia. Viziunea clientilor nostri cu privire la propriile afaceri, este una dintre informatiile pe care le pretuim.